Post by imregollisi on Feb 8, 2022 21:05:49 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Wings! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Wings! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سکه های زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Wings! 2022 version ▞▞▞
Rescue Wings! آرکیڈ xsj
. FIREMAN SAM is back with a brand new app adventure ... دانلود Rescue Wings v1.10.0 + Mod – بازی موبایل بال های نجات
اگه دنبال یه بازی گوه میگردین خودشه
دانلود Rescue Wings 1.11.0 بازی آرکید جالب بال های نجات ...
بازی کردن خوب است
تبلیغات بعد از هر سطح وگرنه اون بازی خوبه
بازی فوق العاده ای است اما چیزی از دست رفته است
آنلاینه
یک طراحی بازی خوب برای یک مخاطب خاص. فنجان چای من نیست اما هنوز هم سرگرم کننده است. کنترلهای آسان اما به نوعی تکراری بود، اگرچه حالتها و چالشهای متفاوتی دارند، برای من ساده بود
تبلیغات بیش از حد
: Space Shooter 1.2.48 – بازی آرکید “بال های طوفانی” اندروید + مود ... دانلود Bunny Pop 21.0730.00 – بازی پازل جالب “ترکاندن حباب ها و نجات
مفهوم خوب و سرگرم کننده برای بازی.....ممکن است سطوح حتی طولانی تر و چالش برانگیزتر باشند.
معرفی و بررسی یک بازی جذاب به نام Rescue Wings +دانلود
من بازی را خیلی دوست دارم. اما این بازی بی دلیل آنلاین است و بعد از هر سطح 30 ثانیه تبلیغات آزاردهنده دارد
Rescue Wings! Arkadspel spgu
خوب هست نه بد نه خیلی خوب
Wing بزرگترین معامله تلفن همراه باشد. ... بیگانگان شیطانی به آنها حمله کرده اند و فقط گربه ها می توانند ما را نجات دهند!
بابا عیول
عالی... نه خیلی آسون و نه خیلی سخت....
خیلی سرگرم کننده
بازی عالیه ولی امروز بازش کردم بهم میگه آپدیت هست و شروع نمیشه. لطفا مشکل را حل کنید زیرا نسخه جدیدی از بازی وجود ندارد و قابل پخش نیست
یک بازی بسیار جالب، واقعاً سبک و مفهوم هنری را دوست دارد. با این حال، یک مشکلی که من دارم با کنترل است. از آنجایی که دکمه رها کردن دقیقاً در کنار پدال گاز قرار دارد، باید انگشت شست خود را برای یک کسری از ثانیه از روی پدال گاز بردارید تا قبل از اینکه دوباره شتاب بگیرید، بمب را رها کنید. این می تواند در زمان اجراهای سرعت تفاوت ایجاد کند. پیشنهاد میکنم با کنترلهای زمینی که هنگام پرتاب بمب از آن استفاده نمیکنید، این گزینه را به سمت چپ منتقل کنید. هر چند بازی عالی!
دانلود زیرنویس فارسی فیلم Rescue Wings 2008
دانلود بازي آرکيد اندرويد - رز سانگ
تو من را در یک بازی هدر دادی که انرژی مصرف می کند از دست دادی.
Rescue Wings! Arkádové ovw
عالدییایسییسییایسیایيييزی 👏👏👏👏👏
هنگام خرید نسخه adless به جای نمایش تبلیغات خراب می شود.
دانلود بازی اندروید بال های نجات Rescue Wings v1.5.0
Rescue Wings! ஆர்கேட் zcz
بازی جالبی است اما محدودیتی برای اینکه چقدر میتوانم بازی کنم وجود دارد و به همین دلیل آن را حذف کردم. این بدترین چیز در مورد بازی های موبایل است.
واقعا بازی خوبیه گرافیک خوبی داره که بازیش رو جذاب تر کرده حتی حوصله این بازی رو نسبت به بقیه بازی ها ندارم😃😃😃👍👍👍👍✋👌👌👌💞💕
بدون امتحان نمی توان این بازی را قضاوت کرد. قضاوت در مورد گرافیک دو بعدی سخت است اما هنوز هم فوق العاده است. در کنترل ها مشکلی نیست فقط یک بازی آرامش بخش دیگر در playstore.
Age of War 2 Estratégia mqg
بسیار عالییییی😁😁😁🌈🌈🧡🧡💛💜
دانلود Tiny Wings برای آیفون | اپ استور اپل اپس
سیستم انرژی باعث می شود حتی بدون اینکه بازی را به اندازه کافی امتحان کنم حذف نصب کنم.
سرگرم کننده و ساده
آنلاین بود خوشم نیومد
Rescue Wings عنوان یک بازی اندروید جذاب می باشد که در آن کاربران وظیفه دارند تا بعنوان یک هواپیمای آتش نشان اهداف اتش گرفته
متأسفانه بس کن