(Android/iOS) Trojan War: Rise of the legendary Sparta cheat code végtelen pénz
Feb 8, 2022 20:47:41 GMT 8
Post by imregollisi on Feb 8, 2022 20:47:41 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code végtelen pénz ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Kérlek nehezítsd meg az edless módot, hogy olyan egyszerű és könnyű a 300-as hullámban, de semmi sem változtat, az ellenség túl gyenge, kérlek frissíts erről.... 5 csillagosra értékelem, mert ennek a játéknak van jövője pls készíts új frissítést adj még többet bőr és több esemény
Nagyon szép és nagyon jó játék. Nagyon addiktív. De kérem, vegyen fel további csapatokat. És nagyon nehéz ellenség. Kérem, adjon hozzá további színpadot.
Nagyon szép és kiváló játék, remélem, több skint és több különböző csapatot ad hozzá, köszönöm, hogy elkészítette ezt a játékot
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Stratēģiskās spēles horo
Jó.
Kérjük, illesszen be egy hangot, miközben harcolnak. Olyan unalmas, amikor csak egy egyszerű hangzás, mint a meglévő.
Szóval szeretem a játék elrendezését szeretem a játékot, de nem tetszik, hogy nagyon kevés érmét és pajzsot ad, hogy megpróbáld felépíteni a karaktereidet, de szerintem ez még mindig szórakoztató.
Ez a játék alapvetően a pénzről szól, a kampány rövid, és a játék hamar unalmassá válik. 2 frissítés, semmi újat nem adtak hozzá a kampányhoz, de hozzáadtak új páncélt, ami őrült exspisve. Ne pazarolj pénzt zsákutcára, ez a lényeg. Ott frissítés ezúttal új történetet mondott, és a karakterek, nem a ture, frissítettem, még mindig ugyanaz.
Unalmas!! - Nincs új kihívás Ithaca szint után. - A műtermékek (bőr) nem adnak további statisztikákat vagy hatásokat. - Az összes tehetség maximalizálása után a jelvény használhatatlanná vált. - a végtelenített mód is unalmas. A szörnyek száma egyre növekszik, tekintettel csapataim maximális tehetségére és 50 maximális kapacitására, a végtelen módot csak úgy lehet túlélni, ha harmonikusan használod csapataid képességeit, vagy használod a varázsboltból származó készségeket. (18-as szinten unatkoztam)
Nagyon örülök, hogy úgy néztek ki, mint egy pálcikaember örökség, és ez jobb is, de a szakaszok olyan kemények
Ez a játék nagyon rossz.... Ez a játék nyitott pénzszerzésre 😡😡😡😡
csak böngésztem, aztán bumm ezt találtam, azt hittem, találtam valami jót, de nem találtam a bot háború és a bot háború örökségének szó szerinti másolatát, és UGYANAZ! csak különböző nevű egységek és a trójai háborúban semmi ilyesmi nem történik, a trójaiak belélegezték az ellenséget azzal, hogy egy óriási fa lovat adtak neki, majd az ellenség azt mondta, hogy békeajándék volt, de nem voltak benne katonák, ezért bevitték akkor bumm a ló hasa lerobbant, majd a katona megölte az összes polgárt.
Kérjük, nyisson meg több szakaszt a „GOGO Hero” (Gladiátor!) játékban. Köszönöm és sok sikert.
pelit dan lambat
Megpróbálom megnyerni a játékot.
A játék jó A játék rövid A játék szép A játék ki jácva
Prison Empire Tycoon - 放置ゲーム シミュレーション zhbq
Készíts online játékot Egy játékos vs második játékos
1. Terlalu banyak iklan --> iklan sebaiknya untuk mendapatkan reward, jangan sering muncul dan memaksa kami untuk melihatnya --> setelah menonton iklan untuk mendapatkan reward, seringkali error sehingga reward tidak bisa diperoleh, ini diperoleh, ini sankukangat, ini diperoleh, ini watikan. pengembangan --> pengembangan sebaiknya dilakukan bukan dengan memperbanyak iklan di banyak bagian --> setelah lama main, banyak hal yang tidak berguna (exp, buku sihir, dll) és permainan menjadi membosankan
Egyszerűen játszható és nagyon szórakoztató imádom a játékot! Köszönjük szépen srácok a szórakoztatást, amit nyújtottak nekünk, kérlek, van még ilyen
Nagy frissítés please.with many even.feature.guild/clan/gang/war with other player/rank even/arena.Annyira szeretem ezt a játékot
Jo jatek
Nagyon jó grafikája van. Jó ötlet, de nagyon fejletlen. Egy stratégiai játék esetében nincs sok stratégiai szempont. Az isteneknek és Achillesnek csak egy támadása van, és ez egy közelharci. Zeusz a mennydörgés istene, miért nem csak villámokat használ?... nem olyan nehéz megeleveníteni. A lándzsásoknak jobbak a mozdulatai, mint Akhilleusznak. A csapatoknak van bőre, amelyet műtermékeknek neveznek, amelyek testreszabása kellemes, de nem változtatja meg a csapatok tulajdonságait. A csapatok képességei és képességei is erősen korlátozottak.
Szeretem, mert olyan… nagyon szórakoztató, mintha 5000000000000 csillagot adnék neki, javaslom, játsszon úgy, ahogy minden nap játszottam, még a zuhany alatt is, nagyon ajánlom, ha játszaná. nagyon jó játékot kellene játszanunk!!!!! Mint minden, minden szint nagyon egyszerű, de légy óvatos, soha nem tudhatod, hogy megtámadnak-e, de ez egy nagyon jó játék!!
Mesés játék. Több szakaszt kellene hozniuk nekünk keményebb ellenséggel.
Ez a játék fantasztikus, de 3 csillagosra értékeltem, mert már játszottam ennek a játéknak a történetét egy másik játékban, a stick volt örökölt...
Ez a kedvenc mobil játékom. Imádom ezt a játékot, és ez a játék nagyon szórakoztató. Ez a legjobb, de kérjük, adjon hozzá több szintet és több karaktert
Kérjük, ennek a játéknak vannak problémái 😡 javítsd ki.
Szeretem ezt a játékot, mert olyan, mint a botháborús örökség, és egy igazi háborún alapul, ami akkoriban történt a történelemben
Trojan War : Uspon legendarne Sparte Стратегије fnmi
Trója csata keményen, mit csináljak, valahányszor lerombolom a tornyukat sereggel max. időzítővel nem piros, és mégis vereséget szenvedek, mi a fene (a Troy nevű színpadon kemény módban, mit kell tenned ott?)
Miért folytatódik a térkép, de azt írja, hogy befejeztem, emellett határozottan nagyszerű játék. Kérjük, frissítse a történet folytatásához, és nézze meg, hogyan működik az egész
Nem tudom visszaállítani a játék adatait...hiba történt, próbáld újra...
Sokáig tart egy lovat megültetni