Post by imregollisi on Feb 8, 2022 20:41:43 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mluvící Kočka Emma Balerína ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mluvící Kočka Emma Balerína IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack peněz ▞▞▞
▞▞▞ Mluvící Kočka Emma Balerína 2022 version ▞▞▞
Talking Cat Emma Ballerina Casual rfwg
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rol ijro etiladigan ogwc
Je to dobré, ale je potřeba hodně internetu
Je to nesmysl, každý by teď měl být duchovní a nehrát si pořád na hry.
Jeto fakt husta hra
Dovolte mi, abych vám něco řekl, lásko, mýlíte se, když říkáte, že Emma je hloupá a špatná baletka. otravné kromě tebe. A každopádně rád mluvím s Emmou, je tak úžasná než "Mluvící Angela" Konec příběhu😄😤
Talking Cat Emma Ballerina Vabaajamängud rtu
Vždy jsem dělal balet a to mě naučilo mnohem víc a připojte se ke mně v zábavném programu, který mě inspiruje
Úžasná hra
myslím, že tahle hra je cool. takže říkám, že byste si tuto hru měli pořídit 😁😁😁
Takové plýtvání mb plz nestahujte je to požadavek Snažím se vložit tento komentář od 30 minut, nedostávám příspěvek! Nelíbí se mi, protože ji nemůžeme přimět tančit. Nevím, jak se tomu říká balerína
Kočka tančí krásné a pěkné oblečení a fáze hry moc se mi líbí
Nejlepší hra😍🥰😘🌺🌸 Na světě😍🥰😘🤩🌺🌸
To je v pořádku
Líbí se mi to, ale dal jsem vám 3 hvězdičky před naším letopočtem, je na něm strašák ze skoku NESTAHUJTE TU HRU EMMY Ale musím vám říct, PROČ VÁŠ TUTO HRU GLITCUJETE!? není to tak, že by se Angela snažila zabít děti jako pláč, křičela, říkala, že jsou rodiči. Je mi stále 9, víš? JE FRIKIN ADULT
Tato hra je tak inspirativní, že toho musím říct mnohem víc, jako hodně tuto aplikaci opravdu miluji
BARE Dobrý
TalkingCatEmmaMk
Management vzdělávání
Ať se to hýbe, ale líbí se mi to
Je to úžasná hra a baví mě
Tu hru miluji, ale když se snažíte dělat jiné věci: říká, že potřebuje spát, když tolik tančila. No, alespoň jsem to zkusil! 😊 (3 hvězdičky)
Je to nejlepší a můžeš si ji hladit, když spí, než hloupá Talking Angela😒😒😒.
Je to zábavná hra stahujte🤗
Je to úžasná hra doporučuji ji všem kdo mají balet a kočky, je v tom i něco o rychlosti. Je to moc hezká hra můžete tam dát kočku tedy Emmu Balerínu spát jíst a můžete i dokonce i poskytnout koupel vybrat šaty, sukně i cvičební dresy můžete jí vybrat baletní špičky a korunky,a vybrat odstín vlasů a různé další účesy, dále si s ní můžete dát trénink na její vystoupení a je to o pozornosti a hraje u toho hudba dále poskytne lékařskou pomoc, a připravte se na vystoupení 😻
Miluji tuto hru, protože je to baletní hra. Já sám rád tančím balet
Tato hra je moc dobrá moc se mi líbí
moje angela je mnohem lepší než tato hra je hloupá a hloupá, prosím, opravte to
Páni tato hra svítí!!!!!
Krásná
Vařit dobře
Je to snc bt na mém telefonu to nefunguje
Pořád mi to vadí a ona se chová jako c a chová se jako c a je divná a je ošklivá
Jak by mělo dítě přijít z kočky březí
Nejhorší hra všech dob, když ji zkusím hrát, zamrzne.
Hra se mi líbí, ale musí obsahovat reklamy, ale zbytek je v pořádku 👌
Supeeeeer😘😘😘😘😘😘
Prosím, rád bych ohodnotil tuto hru pěti hvězdičkami, pokud jsou moje problémy jen sloved 1. Hra se nenačítá, 2. Říká mi pouze, že nereaguje, takže pls slove pro mě, protože miluji věci týkající se baletu
Tohle je opravdu nudná hra, kterou by měla začít jako miminko
Je to skvělé, ale nemůžete to udělat bez prostoru, pls🙁
Ko Vn Ou99999
Je to opravdu skvělá hra, ale na konci hry, když dosáhnete všeho, tato hra vždy z nějakého důvodu začne zamrzat
Velmi špatná hra